Nytt på fpa.fi | FPAGå till innehållet
Pressmeddeleande

Nytt på fpa.fi

Publicerad 9.12.2023

Layouten på webbplatsen fpa.fi har genomgått vissa förändringar. Länkar till de olika helheterna finns nu uppe på sidan under det mörkblå fältet.

Webbplatsen fpa.fi förnyas stegvis. De första ändringarna i layouten gjordes 9.12 och resten görs i början av 2024. Också det innehåll som riktar sig till privatpersoner kommer att utvecklas så att det blir mer kundorienterat under åren 2024–2025.

Placeringen av menyn ändrades på lördag 9.12. På datorer och mobila enheter finns nu länkarna till sidorna för privatpersoner, samarbetspartner, arbetsgivare samt till Om FPA uppe på sidan under det mörkblå fältet. För dem som använder en dator visas den vänstra menyn inte längre på förstasidan för de olika helheterna, men den visas fortfarande på alla undersidor. 

Vid förnyandet av utseendet och användargränssnittet har man fäst vikt vid överskådligheten och de olika webbsidorna leder användaren vidare på ett tydligare sätt. Samtidigt förbättras användarvänligheten på mobila enheter, eftersom redan över 60 procent av privatkunderna går in på fpa.fi via sin telefon.

Kundresponsen är viktig

Arbetet med att utveckla webbplatsen pågår fortfarande. Längst ner på varje sida går det att ge respons om sidan. Responsfunktionen förnyades 9.12 så att man nu kan ge mer detaljerad respons än tidigare. Responsen används för att utveckla fpa.fi. 

Fpa.fi hör till de mest använda webbplatserna i Finland: under år 2022 besöktes fpa.fi nästan 60 miljoner gånger. Fpa.fi betjänar privatpersoner, arbetsgivare, FPA:s samarbetspartner och andra intressentgrupper.

Senast ändrad 9.12.2023