Vielä ehdit vastata vammaisten tulkkauspalvelun asiakaskyselyyn | Henkilöasiakkaat | KelaSiirry sisältöön

Vielä ehdit vastata vammaisten tulkkauspalvelun asiakaskyselyyn 

Julkaistu 15.12.2023

 

 

Keräämme asiakkaiden ajatuksia vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelusta. Meitä kiinnostaa muun muassa se, mitä asiakkaat ajattelevat etätulkkauksesta ja työelämän tulkkauksesta. Asiakaskysely on avoinna 7.1.2024 asti.

Kela on aloittanut vammaisten tulkkauspalvelun seuraavan hankinnan suunnittelun. Tulkkauspalvelun asiakkaat voivat vaikuttaa palvelun kehittämiseen vastaamalla asiakaskyselyyn. 

Olemme lähettäneet asiakaskyselyn sähköpostilla kaikille asiakkaille, jotka ovat tilanneet tulkkausta vuosina 2022–2023 ja ilmoittaneet Kelan asiakastietoihinsa sähköpostiosoitteen. Kysely on lähetetty myös asiakkaiden yhteyshenkilöille. Sähköpostiosoitteet on saatu Kelan asiakastiedoista. 

Kyselyyn voi vastata myös verkossa:

Kysely: Vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelun asiakaskysely 2023

Kysely on auki 7.1.2024 klo 23.59 saakka. 

Vastaaminen on tärkeää, koska vain asiakkailla on kokemusta siitä, miten tulkkauspalvelu toimii heidän arjessaan. Toivomme, että mahdollisimman moni tulkkauspalvelun asiakas vastaisi kyselyyn ja osallistuisi samalla palvelun kehittämiseen.

Näin vastaat kyselyyn

Vastaa kyselyyn sähköpostitse saamasi henkilökohtaisen linkin kautta tai verkossa. Tarvittaessa voit täyttää kyselylomakkeen tulkin kanssa. 

Kysymykset ovat tekstinä suomeksi ja ruotsiksi sekä suomalaisella ja suomenruotsalaisella viittomakielellä. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, eivätkä vastaukset vaikuta Kelasta saamiisi etuuksiin tai palveluihin. Vastaamiseen kuluu noin 15 minuuttia, mutta vaihteluväli on suuri. Pyydämme varaamaan rauhallisen hetken vastaamiseen.

Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti. Tietoja vastauksista ei luovuteta sellaisille henkilöille, jotka eivät osallistu kyselytutkimuksen tekemiseen. Käytämme tietoja vain tulkkauspalvelun kehittämiseen ja julkaisemme ne aina niin, ettei yksittäistä vastaajaa ole mahdollista tunnistaa.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta kyselystä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen vatu@kela.fi.

Lue lisää:

Kela aloittaa vammaisten tulkkauspalvelun hankinnan suunnittelun | Henkilöasiakkaat | Kela 
 

Sivu päivitetty 15.12.2023

Mitä mieltä olet sivusta?