Toimistot ja muut palvelupisteet

Kelan toimistojen, sivuvastaanottojen ja yhteispalvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät palvelupisteen haulla. Palvelupisteissä ei ole puhelinpalvelua. Puhelimitse asiakkaita palvelevat elämäntilannekohtaiset palvelunumerot.

Voit asioida missä tahansa Kelan toimistossa. Toimistossa saat palveluneuvojalta kaikkiin Kelan etuuksiin liittyvää henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta. Voit myös jättää hakemuksen tai asioida asiakaspäätteellä.

Asioidessasi Kelan toimistossa ota mukaasi henkilötodistus, kuten ajokortti, kuvallinen Kela-kortti tai passi. Jos hoidat toisen henkilön asiaa, tarvitset henkilötodistuksesi lisäksi yksilöidyn valtakirjan tältä henkilöltä.

Sivuvastaanotossa voit jättää hakemuksen ja saada Kelan etuuksiin liittyvää neuvontaa. Sivuvastaanotto Savukoskella palvelee joka kuukauden ensimmäinen maanantai.

Yhteispalvelupiste on Kelan ja muiden julkisten organisaatioiden yhdessä ylläpitämä palvelupiste. Sieltä saat Kelan hakemuslomakkeita ja esitteitä, voit jättää hakemuksen ja saada yleistä opastusta etuuksista sekä Kelan verkkopalvelujen käytöstä.

Lisätietoja

Viimeksi muokattu 13.10.2016
Sivu päivitetty 25.1.2016