Kelan uutiskirjeet yhteistyökumppaneille | Kumppanit | KelaSiirry sisältöön

Kelan uutiskirjeet kumppaneille

Kela julkaisee useita kumppaneille suunnattuja uutiskirjeitä. Ne sisältävät uutisia ja ajankohtaisia asioita Kelan etuuksista ja palveluista. Uutiskirjeet ilmestyvät 4–11 kertaa vuodessa ja niissä on tietoa suomeksi, ruotsiksi ja saamen kielillä. Uutiskirjeet on listattu tälle sivulle aakkosjärjestyksessä.

 

Tutustu uutiskirjeisiin

FPA-info kokoaa ajankohtaiset uutiset Kelan etuuksista ja palveluista ruotsiksi.

Kanta-uutiskirje tiedottaa Kanta-palvelujen ajankohtaisista asioista sekä sosiaali- ja terveysalan digitalisaatiosta ja sote-tiedonhallinnasta. Uutiskirje on suunnattu sote-alan ammattilaisille ja päättäjille, tietojärjestelmäkehittäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Kelan ja hyvinvointialueiden yhteistyöstä, ohjeita hyvinvointialueiden ammattilaisille ja tietoa hyvinvointialueiden toiminnan suunnitteluun.

KV-info tiedottaa kansainväliseen sosiaaliturvaan liittyvistä Kela-asioista. Uutiskirje palvelee erityisesti sellaisia henkilöitä, jotka työskentelevät maahan- ja maastamuuton kanssa tai hoitavat kansainvälisiä henkilöstöhallinnan tehtäviä.

Lääkeinfo kertoo muutoksista lääkkeiden korvausoikeuksissa sekä ajankohtaisista lääkekorvausasioista. Uutiskirje on tarkoitettu lääkäreille, farmasian ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Uutiskirje tiedottaa ajankohtaisista uutisista ja vinkeistä saamenkielisille asiakkaille ja sidosryhmille. Uutiskirje on monikielinen, ja siinä käytetään suomea sekä pohjois-, inarin- ja koltansaamea.

Terveysinfo jakaa tietoa terveyteen liittyvien etuuksien muutoksista ja muista ajankohtaisista asioista. Uutiskirje on tarkoitettu lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Toimeentuloturvainfo kokoaa yhteen ajankohtaiset asiat toimeentulotuesta, työttömyysturvasta ja asumistuesta. Uutiskirje on suunnattu sosiaalihuollon ammattilaisille ja TE-palvelujen henkilöstölle.

Tilaa uutiskirje

Sivu päivitetty 21.12.2023

Mitä mieltä olet sivusta?