Uutiskirjeet | Tietoa Kelasta | KelaSiirry sisältöön

Kelan uutiskirjeet

Kela julkaisee säännöllisesti uutiskirjeitä, jotka on suunnattu yhteistyökumppaneille, työnantaja-asiakkaille, medialle ja sidosryhmille. Voit tilata uutiskirjeitä sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Tilasitko uutiskirjeen, mutta et vielä ole saanut yhtään kirjettä?

Osa uutiskirjeiden tilauksista ei ole tullut perille teknisen vian takia. Vika on nyt korjattu. Jos et tilauksesta huolimatta ole saanut uutiskirjeitä, pyydämme tekemään tilauksen uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ole yhteydessä Kelan viestintään: viestinta@kela.fi.

Tutustu uutiskirjeisiin

FPA-info kokoaa ajankohtaiset uutiset Kelan etuuksista ja palveluista ruotsiksi.

Kanta-uutiskirje tiedottaa Kanta-palvelujen ajankohtaisista asioista sekä sosiaali- ja terveysalan digitalisaatiosta ja sote-tiedonhallinnasta. Uutiskirje on suunnattu sote-alan ammattilaisille ja päättäjille, tietojärjestelmäkehittäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Kelan ja hyvinvointialueiden yhteistyöstä, ohjeita hyvinvointialueiden ammattilaisille ja tietoa hyvinvointialueiden toiminnan suunnitteluun.

KV-info tiedottaa kansainväliseen sosiaaliturvaan liittyvistä Kela-asioista. Uutiskirje palvelee erityisesti sellaisia henkilöitä, jotka työskentelevät maahan- ja maastamuuton kanssa tai hoitavat kansainvälisiä henkilöstöhallinnan tehtäviä.

Lapsiperheet ja Kela -uutiskirjeeseen on koottu ajankohtaiset uutiset Kelan perhe-etuuksista. Uutiskirje on tarkoitettu lapsiperheille sekä lasten ja perheiden parissa työskenteleville ammattilaisille. Uutiskirje ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Lääkeinfo kertoo muutoksista lääkkeiden korvausoikeuksissa sekä ajankohtaisista lääkekorvausasioista. Uutiskirje on tarkoitettu lääkäreille, farmasian ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Uutiskirje tiedottaa ajankohtaisista uutisista ja vinkeistä saamenkielisille asiakkaille ja sidosryhmille. Uutiskirje on monikielinen, ja siinä käytetään suomea sekä pohjois-, inarin- ja koltansaamea.

Tapahtumainfo kertoo Kelan tutkimuksen ja tietopalveluiden tulevista tapahtumista, joissa esittelemme tuottamaamme tietoa ja tarjoamiamme palveluita.

Terveysinfo jakaa tietoa terveyteen liittyvien etuuksien muutoksista ja muista ajankohtaisista asioista. Uutiskirje on tarkoitettu lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Toimeentuloturvainfo kokoaa yhteen ajankohtaiset asiat toimeentulotuesta, työttömyysturvasta ja asumistuesta. Uutiskirje on suunnattu sosiaalihuollon ammattilaisille ja TE-palvelujen henkilöstölle.

Tutkimusinfo tiedottaa Kelan tutkimuksen ja tilastojen uusimmista julkaisuista ja blogikirjoituksista sekä ajankohtaisista tapahtumista.

Työnantajainfo kertoo työnantaja-asiakkaille ja heidän palveluntuottajilleen ajankohtaisista Kelan etuuksiin ja palveluihin liittyvistä asioista. Uutiskirjeessä on myös ruotsinkielinen osio.

Uutiskirje kokoaa ajankohtaiset uutiset ja vinkit vammaisten tulkkauspalvelua tarvitseville asiakkaille ja sidosryhmille.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeitä, saat ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi.

Sivu päivitetty 19.6.2024