Uutiskirjeet | Tietoa Kelasta | KelaSiirry sisältöön

Kelan uutiskirjeet

Kela julkaisee säännöllisesti uutiskirjeitä, jotka on suunnattu yhteistyökumppaneille, työnantaja-asiakkaille, medialle ja sidosryhmille. Voit tilata uutiskirjeitä sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Tutustu uutiskirjeisiin

FPA-info kokoaa ajankohtaiset uutiset Kelan etuuksista ja palveluista ruotsiksi.

Kanta-uutiskirje tiedottaa Kanta-palvelujen ajankohtaisista asioista sekä sosiaali- ja terveysalan digitalisaatiosta ja sote-tiedonhallinnasta. Uutiskirje on suunnattu sote-alan ammattilaisille ja päättäjille, tietojärjestelmäkehittäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Kelan ja hyvinvointialueiden yhteistyöstä, ohjeita hyvinvointialueiden ammattilaisille ja tietoa hyvinvointialueiden toiminnan suunnitteluun.

KV-info tiedottaa kansainväliseen sosiaaliturvaan liittyvistä Kela-asioista. Uutiskirje palvelee erityisesti sellaisia henkilöitä, jotka työskentelevät maahan- ja maastamuuton kanssa tai hoitavat kansainvälisiä henkilöstöhallinnan tehtäviä.

Lääkeinfo kertoo muutoksista lääkkeiden korvausoikeuksissa sekä ajankohtaisista lääkekorvausasioista. Uutiskirje on tarkoitettu lääkäreille, farmasian ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Ajankohtaiset aiheet sosiaaliturvasta, tutkimuksista ja tilastoista. Mediainfo on tarkoitettu toimittajien työvälineeksi kaikissa medioissa.

Uutiskirje tiedottaa ajankohtaisista uutisista ja vinkeistä saamenkielisille asiakkaille ja sidosryhmille. Uutiskirje on monikielinen, ja siinä käytetään suomea sekä pohjois-, inarin- ja koltansaamea.

Sosiaalivakuutuksen uutiskirje kokoaa verkkolehden parhaat palat asiantuntijoille ja muille sosiaaliturvasta kiinnostuneille. Seuraa sosiaaliturvan kehityksen isoja ja pieniä aiheita, tutkimuksia ja tilastoanalyysejä.

Tapahtumainfo kertoo Kelan tutkimuksen ja tietopalveluiden tulevista tapahtumista, joissa esittelemme tuottamaamme tietoa ja tarjoamiamme palveluita.

Terveysinfo jakaa tietoa terveyteen liittyvien etuuksien muutoksista ja muista ajankohtaisista asioista. Uutiskirje on tarkoitettu lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Toimeentuloturvainfo kokoaa yhteen ajankohtaiset asiat toimeentulotuesta, työttömyysturvasta ja asumistuesta. Uutiskirje on suunnattu sosiaalihuollon ammattilaisille ja TE-palvelujen henkilöstölle.

Tutkimusinfo tiedottaa Kelan tutkimuksen ja tilastojen uusimmista julkaisuista ja blogikirjoituksista sekä ajankohtaisista tapahtumista.

Työnantajainfo kertoo työnantaja-asiakkaille ja heidän palveluntuottajilleen ajankohtaisista Kelan etuuksiin ja palveluihin liittyvistä asioista. Uutiskirjeessä on myös ruotsinkielinen osio.

Uutiskirje kokoaa ajankohtaiset uutiset ja vinkit vammaisten tulkkauspalvelua tarvitseville asiakkaille ja sidosryhmille.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeitä, saat ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi.

Sivu päivitetty 21.12.2023

Mitä mieltä olet sivusta?