Miksi töihin Kelaan? | Tietoa Kelasta | KelaSiirry sisältöön

Miksi töihin Kelaan?

Avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikat

Jos merkityksellinen työ, luotettava työnantaja, hyvä yhteishenki ja myönteinen tekemisen meininki kiinnostavat, Kela voi olla sopiva työpaikka sinulle.

Meillä saat tehdä tärkeää työtä ja rakentaa suomalaista hyvinvointia yhdessä osaavan porukan kanssa. Kannustamme työntekijöitämme myös kasvamaan asiantuntijoina ja kehittämään omaa osaamistaan.

Henkilöstö on meille tärkeä. Arvostamme työyhteisöissämme eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia ammattilaisia. Emme tee töitä otsa rypyssä, vaan kannustamme luomaan rentoa yhteisöllisyyttä ja kokeilemaan erilaisia toimintatapoja työn sujuvoittamiseksi. Työyhteisön henki saa meillä vuosittaisissa henkilöstökyselyissä hyvän arvosanan.

Huolehdimme henkilöstöstämme

Merkityksellisen työn ja kokeilevan työkulttuurin lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, ravintoedun sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Työterveyshuoltoon kuuluu myös hammashuolto. Osassa Kelan toimipisteistä on mahdollisuus nauttia lounasta talon omassa ravintolassa.

Kulttuuri- ja liikuntaseteleiden lisäksi tarjoamme mahdollisuuden harrastaa monenlaista liikuntaa ja kulttuuria yhdessä työkavereiden kanssa tai itsekseen.

Joustamme elämäntilanteen mukaan ja olemme perheystävällisiä

Tarjoamme luotettavan ja eri elämäntilanteiden mukaan joustavan työpaikan. Meille on tärkeää, että työntekijämme pystyvät yhdistämään työn ja vapaa-ajan. Tuemme henkilöstöämme erilaisin työn joustoin parhaamme mukaan niin, että työn tekeminen sujuu myös silloin, kun arki yllättää.

Olemme kehittäneet Kelassa perhe- ja isäystävällisyyttä sekä työpaikan tasa-arvoa useiden vuosien ajan. Työn ja muun elämän yhteensovittamisen kokemukset ovat muuttuneet Kelassa positiiviseen suuntaan erityisesti viimeisimpien henkilöstökyselyjen mukaan.

Perheystävällisyyden eteen tehty kehittämistyö palkittiin toukokuussa 2021, kun Väestöliitto myönsi Kelalle Perheystävällinen työpaikka –tunnuksen.

Lue lisää

Mitä mieltä olet sivusta?