Miksi töihin Kelaan? | Tietoa Kelasta | KelaSiirry sisältöön

Miksi töihin Kelaan?

Jos haluat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, Kelassa se onnistuu.

Sinun kannattaa tutustua avoimiin työpaikkoihimme, jos arvostat työssäsi

 • uuden oppimista ja erilaisia kokeiluja
 • hyvää yhteishenkeä ja työyhteisöä, jolta saa aina apua ja tukea
 • työn ja vapaa-ajan luontevaa yhdistämistä
 • mahdollisuutta rakentaa oman näköistä uraa.

Asiakaskokemus on jokaisen kelalaisen työn keskiössä. Jos haluat rakentaa työssäsi hyvää asiakaskokemusta, myös se on hyvä lisäsyy hakea meille töihin.

 

Hae työpaikkoja rekrytointijärjestelmässä

Rekisteröidy ja luo ehdokasprofiili rekrytointijärjestelmäämme ja hae sen kautta sinua kiinnostavia, avoimia tehtäviä.

Emme ota vastaan avoimia hakemuksia. Osoita hakemuksesi aina juuri siihen tehtävään, jota olet hakemassa.

Avoimet työpaikat

Monipuolisia uramahdollisuuksia asiakaspalvelusta IT-tehtäviin

Kelassa pidetään huolta kaikkien Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. Tähän työhön tarvitaan iso joukko eri alojen ammattilaisia. Meillä voit rakentaa monipuolisen uran.

Kelasta löydät erilaisia työtehtäviä esimerkiksi

 • asiakaspalvelusta
 • etuuskäsittelystä
 • IT:stä
 • suunnittelu- ja kehittämistehtävistä
 • johtamisen alalta.

Koska tehtäväkenttämme on niin monipuolinen, meillä voit oppia uutta. Oppiminen alkaa jo ensimmäisistä työpäivistäsi kattavan perehdytyksen myötä. Myöhemmin voit vaikuttaa työhösi esimerkiksi ideoimalla uusia toimintatapoja ja osallistumalla projekteihin tai kokeiluihin.

Oman ja ryhmän työn suunnittelulle eli itse- ja yhteisöohjautuvuudelle on luotu Kelassa hyvät edellytykset. Keskeinen arvo meillä on luottamus. Me luotamme sekä toisiimme että asiakkaisiin.

Omaa osaamista on mahdollista syventää Kelassa monin keinoin. Yksi mahdollisuus tähän on tehtäväkierto. Kelassa voi lähteä tehtäväkiertoon joko Kelan sisäisiin tehtäviin tai Kelan ulkopuolelle. Tehtäväkierto nähdään mahdollisuutena rikastaa ja kasvattaa organisaation yhteistä osaamista.

Innostus omaan työhön rakentuu hyvästä tiimiyhteistyöstä ja työn yhteiskunnallisesta merkityksestä. Tämän lisäksi kelalaiset arvostavat myös monipuolisia työsuhde-etuja. Kelan työsuhde-etuihin kuuluu

 • lounas esimerkiksi toimitalon omassa henkilöstöravintolassa
 • kattava työterveyshuolto, johon kuuluu myös hammashuolto
 • pitkät lomat
 • erilaiset hyvinvointiedut, kuten kulttuuri, liikunta ja hieronta
 • työajan joustot, jotka tukevat työn ja muun elämän yhteensovittamista
 • harrastusmahdollisuudet, kuten palloiluturnaukset, tapahtumat ja kerhot.


Tuemme työhyvinvointiasi myös monipaikkaisuudella. Se tarkoittaa, että suurimmassa osassa työtehtäviä Kelassa on mahdollisuus työskennellä etänä, toimistolla tai vaikkapa toisella paikkakunnalla

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä, ja meillä jokainen voi olla oma itsensä. Tavoitteemme on olla työpaikka, jossa jokainen voi kokea olevansa arvostettu osa yhteisöä ja olevansa aina tervetullut mukaan. Toimimme Kelassa perheystävällisesti, ja tarjolla on erilaisia joustoja, joiden avulla työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa. Kelassa perheystävälliset joustot eivät suinkaan koske vain pikkulapsiperheitä vaan ihan jokaista. Työssä viihtymistä ja jaksamista helpottaa, kun tiedät, että työ voi joustaa elämässäsi tapahtuvien muutosten mukaan.

Panostamme kulttuurissamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Toivomme, että Kelan avoimia tehtäviä hakisivat monenlaiset ihmiset. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa siis joukkoomme juuri sellaisena kuin olet!
 


Kela on useana vuonna toiminut Helsinki Priden yhteistyökumppanina, ja osallistumme vuosittain Pride-kulkueisiin eri paikkakunnilla. Edistämme yhdenvertaista työelämää myös olemalla mukana  Romako-työnantajapoolissa

Jos vastuullisuus on työpaikan valinnassa sinulle tärkeää, niin tutustu Kelan vastuullisuustekoihin tarkemmin.

Tutustu Kelassa ja Kelan IT:ssä tehtävään työhön LinkedInissä

Seuraa Kelan LinkedIn-päivityksiä, tutustu tekemäämme työhön ja verkostoidu kelalaisten kanssa. Tunnisteella #TöissäKelassa voit lukea kelalaisten itsensä kirjoittamia uratarinoita ja juttuja työstään.

Lue lisää

 

Sivu päivitetty 31.5.2024