Skapa en meningsfull karriär hos oss

FPA är en välmående och modern arbetsplats som erbjuder jobb för proffs inom många olika områden. De flesta av våra medarbetare arbetar med kundservice eller med handläggning av förmånsärenden. Sakkunniga inom olika områden, allt från jurister till farmaceuter och läkare, sysslar med olika planerings- och ledningsuppgifter.

I en stor organisation som FPA kan man avancera långt, ända till ledningsuppgifter.

Utveckla system och utveckla dig själv

Hos FPA:s IT-tjänster kan du jobba som IT-expert med arbetsuppgifter av många olika slag. Arbetet är samhälleligt betydelsefullt, eftersom du får vara med och ta fram de system som FPA behöver för att kunna svara för den sociala tryggheten för alla som bor i Finland.

I ditt jobb har du möjlighet att påverka de gemensamma arbetssätten, och du har en chans att utveckla allt smidigare arbetsprocesser. Du kan alltså själv inverka på hur saker och ting blir gjorda, både när det gäller ditt eget arbete och ditt team.

IT-tjänster behöver medarbetare som är experter inom många olika områden, som till exempel programutveckling, arkitektur, robotik, tjänstedesign, tester och servrar.

Vi tar vara på den synergi som uppkommer när vi jobbar i team. Samtidigt är vi också ett arbetskollektiv som flexibelt anpassar sig enligt medarbetarnas livssituation och där medarbetarna kan vara geografiskt utspridda på olika platser. Vi har goda anställningsförmåner, till exempel möjlighet till distansarbete, en heltäckande företagshälsovård, lunchförmån och kultursedlar.

Läs mer