Lomakkeet, esitteet ja julkaisut oppilaitoksille ja opiskelijaravintoloille | Kumppanit | KelaSiirry sisältöön

Lomakkeet, esitteet ja julkaisut

Lomakkeet

Voit tulostaa opintoetuuksia koskevia hakemuslomakkeita ja oppilaitoksen valvontailmoituksen Lomakkeet –sivuilta kohdasta opiskelijat (Henkilöasiakkaat-osio). Lomakkeita voit myös tarvittaessa tilata lomakevarasto@kela.fi. Kerro tilauksessa tilaajan nimi, osoite sekä tilattavien lomakkeiden tarkat nimet/koodit, kielivalinnat ja kappalemäärät.

Löydät oppilaitoksille suunnatut lomakkeet ja ateriatuen Excel -laskulomake opiskelijaravintoloille Oppilaitosten ekstranet–palvelusta.

Löydät ateriatuen hakemuslomakkeet ateriatuen Hakeminen –sivuilta tai Lomakkeet –sivuilta kohdasta yhteistyökumppanit (Henkilöasiakkaat-osio).

Esitteet

Opintoetuuksien esitteet  löydät Kelan verkkosivulta.  Esitteitä voit myös tarvittaessa tilata lomakevarasto@kela.fi. Kerro tilauksessa tilaajan nimi, osoite sekä tilattavien esitteiden tarkat nimet, kielivalinnat ja kappalemäärät.

Julkaisut

Kela julkaisee opintoetuuksia koskevia tilastoja aiheittain, tilastojulkaisuja ja tutkimusjulkaisuja (Tietotarjotin.fi).

Voit tehdä tilastoraportteja (Tietotarjotin.fi) Kelasta myös haluamillasi valinnoilla.

Esitteitä, tilastotietoja ja kuvioita opintotuesta sekä tilastoja opintoetuuksien kehityksestä löytyy opiskelijoiden opintotuki -sivuilta (Henkilöasiakkaat-osio).

Mitä mieltä olet sivusta?