Sydänkuntoutuskurssi rekisteröitymiskokeilussa

Aikuisten sydänkuntoutuskurssit ovat mukana kokeilussa, jossa palveluntuottajaksi pääsee tarjouskilpailun sijaan rekisteröitymismenettelyllä. Kokeilu on käynnissä vuosina 2020–2022.

Rekisteröityminen palveluntuottajaksi on mahdollista koko kokeilun ajan. Kelan ja palveluntuottajan välinen sopimus on voimassa toistaiseksi. Jos kokeiluvaiheen päättymisen jälkeen sydänkuntoutuskursseja ei enää järjestetä rekisteröitymismenettelyllä, Kela irtisanoo sopimuksen sopimusehtojen mukaisesti.

Sydänkuntoutuskurssien asiakasmäärä

Kela ilmoittaa vuosittain sydänkuntoutuskurssien palveluntuottajille seuraavan vuoden asiakasmäärän. Asiakasmäärä tarkoittaa enimmäismäärää, jolle sydänkuntoutuskursseja voidaan järjestää kyseisenä vuonna.

Vuoden 2022 asiakasmääräksi Kela arvioi 810 suomenkielistä asiakasta ja 20 ruotsinkielistä asiakasta.

Palveluntuottajahausta näet ne palveluntuottajat, jotka ovat jo rekisteröityneet sydänkuntoutuskurssien palveluntuottajiksi.

Rekisteröidy palveluntuottajaksi

Kirjaudu rekisteröitymisjärjestelmään Suomi.fi-tunnistuksessa.

Kirjaudu palveluun

Rekisteröitymisen ehdot

Tutustu ennen rekisteröitymistä seuraaviin ohjeisiin ja ehtoihin. Rekisteröitymällä ja allekirjoittamalla sopimuksen sitoudut toteuttamaan kuntoutusta sopimuksessa sovitulla tavalla.

Rekisteröityessäsi sitoudut viemään kurssien tietoja ja ylläpitämään niitä rekisteröitymisjärjestelmässä alla olevan ohjeen mukaisesti.

Katso tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen

Palvelulupaus

Kelan kuntoutuspäätöksen liitteenä asiakkaalle lähetettävä sydänkuntoutuskurssin palvelulupaus ja ohjekirje (pdf)

Yhteystiedot palveluntuottajalle

Lähetä palvelua ja sopimusta koskevat kysymykset sähköpostitse osoitteeseen kuntoutus.rekisteroityminen@kela.fi.