Erektiohäiriölääkkeiden kerralla korvattava määrä | Kumppanit | KelaSiirry sisältöön

Erektiohäiriölääkkeet

Rajoitetusti peruskorvattavia erektiohäiriölääkkeitä voit toimittaa korvattuna enintään 6 hoitoannosta kuukaudessa.

  • Kerralla korvattava 3 kuukauden enimmäislääkemäärä on 18 hoitoannosta.

Jos asiakas käyttää useampaa rajoitetusti peruskorvattavaa erektiohäiriölääkettä, jotka ovat toistensa hoitovaihtoehtoja, voit toimittaa niitä kerralla korvattuna yhteensä enintään 6 hoitoannosta kuukaudessa.

Erektiohäiriölääkkeen eri pakkauskoot – kerralla korvattava lääkemäärä

Kun korvattavat pakkauskoot ovat 12, 24 ja 28 tablettia, voit toimittaa korvattuna kerralla 12 tablettia kahden kuukauden välein. Huomioi toimitusten väliaika.

Hoitoannos muodostuu kahdesta erektiohäiriölääkkeestä

Jos asiakas käyttää eri lääkemuotoja (esim. tabletti ja injektio) samanaikaisesti eli asiakkaan yksi hoitoannos muodostuu kummastakin eri lääkemuodosta, voit toimittaa korvattuna kumpaakin lääkemuotoa enintään 6 hoitoannosta kuukaudessa (lääkemuoto A: 6 hoitoannosta/kk + lääkemuoto B: 6 hoitoannosta/kk).

Asiakkaalla käytössä kaksi vaihtoehtoista erektiohäiriölääkettä

Asiakas käyttää rajoitetusti peruskorvattavia erektiohäiriölääkkeitä A ja B, jotka ovat toistensa hoitovaihtoehtoja ja joita voi toimittaa kerralla korvattuna 3 kuukauden lääkemäärän. Voit luovuttaa asiakkaalle kerralla korvattuna määrän, joka vastaa yhteensä 18:aa hoitoannosta (esim. 12 hoitoannosta lääkettä A ja 6 hoitoannosta lääkettä B).